Welkom

Lalkens Fysio,- Manuele- en Bewegingstherapie

Welkom op de website en in ons pand, van onze fysiotherapiepraktijk.
In deze prachtige locatie van de voormalige Rabobank, werken wij samen aan uw herstel of conditie, met diverse therapeuten, die gespecialiseerd zijn in onder meer; Manuele therapie, Dry Needling, Echografie, Shockwave, McKenzie, Functionele circuittraining, Krachttraining en Fitnesstraining.

De praktijk heeft een regionale functie, mede doordat er behandeld wordt volgens de nieuwste methodes en er nauwe banden zijn met huisartsen en specialisten.

Ook zijn wij aangesloten bij diverse netwerken zoals o.a. 'Longnetwerk Emmen en omstreken' en het 'Schoudernetwerk Groot Drenthe'.

Door middel van onze specialisatie in het Longnetwerk kunnen wij (ex) corona patiënten goed begeleiden om hun conditie en kracht weer te verbeteren.
 

Behandeling zonder verwijzing

Wist u dat u bij onze praktijk terecht kunt met of zonder verwijzing van uw huisarts of medisch specialist? Verder vindt u op onze website informatie over de praktijk en over hoe u ons kunt bereiken voor het maken van afspraken. 

De fysiotherapeut

Wij werken met een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten. Binnen ons team staat kwaliteit hoog in het vaandel en zorgen wij er voortdurend voor dat iedereen die voor ons kiest de best mogelijke behandeling krijgt. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk om samen met u te werken aan uw herstel en conditie.